mobil: 467 96 444

Båtsesongen står straks for tur!

by admin in propell, stålpropell

Sesongen er snart igang!

Selv om viruset skaper litt spesielle forhold for de fleste om dagen så ser vi likevel fram til en fin båtsesong som straks står for tur.

Her kommer en liten tekst som kan være lurt å lese gjennom for alle som har båt med utenbordsmotor eller drev, og som på et eller annet tidspunkt kanskje vil få behov for å bytte ut og/eller oppgradere propellen sin, enten pga skade eller fordi man etterlyser høyere ytelse og bedre egenskaper på sin båt. Vi snakker da fortrinnsvis om rustfrie propellere i stål, og da er det flere ting man må ta hensyn til hvis resultatet skal bli optimalt.

Man vil fort finne ut at det finnes en mengde forskjellige stålpropell-merker ute på markedet. Vi har bl.annet Apollo-Ballistic-Solas-Turning Point osv.

Noen merker kan være ansett som meget gode og andre vil være sett på som mindre bra, men hvorvidt en propellmodell er bra eller ikke har alt å gjøre med hvilken båt&motor den skal brukes til, og til dels også hva som er behov/bruksområde til den som bruker båten.

De aller fleste propellmerkene har visse egenskaper de er gode på å framheve så alt går ut på å finne den modellen som er riktig for akkurat deg

I bunn og grunn finnes det få merker på markedet her til lands som kan betegnes som dårlige, men problemet ligger heller i at det det er altfor mange som bruker feil propellmodell på sin båt.
Vel og merke så må man ikke forveksle dette med valg av propelldimensjoner,
for det er et helt annet tema, men vi snakker her om selve propellmerket/modellen, noe som er like viktig som å finne riktige dimensjoner hvis man vil ha et optimalt resultat.
Nesten alle merker har sitt bruksområde der de fungerer godt hvis man vet når man skal velge hva. Det samme når man har fått stadfestet hvilket/hvilke propellmerker som vil egne seg for et gitt oppsett. Da kan man deretter starte med å plukke ut passende dimensjoner.
Dette vil være en vanskelig oppgave for den vanlige mann i gata å finne utav selv. Men vi hjelper deg gjerne med dette hvis man tar seg noen sekunder for å fylle ut vår propellsøker.
Der får man en uforpliktende anbefaling slik at man kan bli veiledet på rett spor når det gjelder valg av stålpropell.

Kanskje har din båt & motor et mye større potensial enn hva du får utav den pr idag?

Fyll ut propellsøkeren her

FYLL UT VÅR PROPELLSØKER

Fyll ut vår propellsøker og få en uforpliktende anbefaling fra oss

Om du har spørsmål eller ønsker å få hjelp så er vi tilgjengelig på mail post(@)sevenseasmarine.no eller telefon 467 96 444

Fyll ut propellsøkeren her

FYLL UT VÅR PROPELLSØKER

Vi er tilgjengelig på mail og telefon

Comments are closed.