La oss finne den optimale propellen for deg og din båt

Propellen er helt avgjørende for hvordan båten oppfører seg på vannet. Bensinforbruk, Ytelse/effekt, manøvreringsevne osv er alt avhengig av hvilken propell som sitter montert. Finn riktig propell her.
bestill propell

Valg av riktig propell

Generelt er en 4-blads propell bra for grep i vannet og akselerasjon, mens en 3-blads propell vil gi deg en høyere toppfart. En 4-blads båtpropell slingrer og vingler også mindre.
Det er viktig at du som båteier vurderer antall hestekrefter du har i motoren når du skal velge propell til båten. Propellen må tåle det antall hestekreftene motoren har. For å få maksimalt ut av båten din, bør du kjøpe en propell som er tilpasset etter bruken.
I tillegg må du tenke over at den også ler vekten av båten og får båten greit i plan. Bortsett fra motoren er propellen den viktigste delen for din båts prestasjoner.
Hvis du bruker båten til wakeboard eller vannski er det bedre å bruke en propell som gir båten mer kraft og akselerasjon.
For bruk til fisketurer eller lengre reiser er det bedre med en propell som minsker drivstofforbruket og øker toppfarten.
Propellene som følger med båtmotorene som selges i dag er ofte helt ok, men de er ikke alltid tilpasset din båts vekt, skroglengde eller motorens anbefalte maks turtall. Dette kan føre til at båten føles seig, tung eller får for høyt turtall i vanlig marsjfart.
VÅRE
PROPELLER
PROPELL TIL
PÅHENGSMOTOR
INNENBORDS MED
FAST AKSEL
PROPELL TIL
SEILBÅT
INNENBORDS
MED DREV
VI HJELPER DEG MED Å FINNE RIKGIG PROPELL
Fyll ut propellsøkeren

Få tilbud fra oss

Finn riktig propell

Fyll ut vårt skjema med det du har av info og send inn til oss. Finn skjema her.

Vi gjør en vurdering basert på det du har skrevet, og du vil deretter få en kvalifisert anbefaling fra oss på det vi mener er den mest optimale propellen for deg og ditt bruk.
Du vil samtidig få pristilbud på anbefalt propell. Hvis vi behøver noe mer info av deg så tar vi kontakt.
VALG AV PROPELL TIL BÅTEN

Propell er en maskindel som består av minst 2 propellblader. De fleste propeller har i dag enten 4 blader eller 3 blader. For at du skal få utnyttet båten etter ditt behov så bør du kjøpe propell etter hvordan du ønsker å bruke båten. Propellen må tåle antall hestekrefter som du har i motoren, i tillegg til vekten av båten din.

SEVEN SEAS
LINKER
Personvern preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.
Verified by MonsterInsights