Om oss

Bli kjent med hvem Seven Seas er og hva du kan forvente av oss
bestill propell
Om Oss

Seven Seas ble startet i 2009 og driver hovedsakelig med salg av propeller for påhengsmotor, innenbords med drev, innen bords med fast aksel, samt foldepropeller for seilbåt. Vi har også noe utvalg av undervannshus for påhengsmotor og enkelte drev.

Vårt spesialfelt er propellberegning av stålpropeller for fritidsbåter med påhengsmotor fra 40 hk og oppover samt fritidsbåter med drev, og i de tilfellene at vi ser behov for ytterligere kompetanse/erfaring så har vi gode samarbeidspartnere vi får hjelp av.

De produktene vi tilbyr er propeller av følgende merker:
Cobra, Ballistic, Apollo, Solas, Powertech, Turning Point, Mikado, Michigan, Radice, Flexofold, Max Prop m.m

VI HJELPER DEG MED Å FINNE OPTIMAL PROPELL TIL DITT BEHOV

Vi er stolte av å kunne tilby tjenesten med å beregne riktig propell til de fleste båt/motor-kombinasjoner. Fyll ut vårt skjema og få en anbefaling fra oss.

Seven Seas Marine
Kontaktinformasjon
Seven Seas
Marine
KONTAKT
INFORMASJON
Enten du ønsker ny eller brukte propeller eller undervannshus, kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med oss så finner vi riktig produkt til deg.
ADRESSE
TELEFON
EPOST
Kontakt oss om du lurer på noe eller ønsker hjelp til propellvalg
Send oss en melding


  Vi lover å ikke spamme deg, men heller sende deg nyttig informasjon

  VALG AV PROPELL TIL BÅTEN

  Propell er en maskindel som består av minst 2 propellblader. De fleste propeller har i dag enten 4 blader eller 3 blader. For at du skal få utnyttet båten etter ditt behov så bør du kjøpe propell etter hvordan du ønsker å bruke båten. Propellen må tåle antall hestekrefter som du har i motoren, i tillegg til vekten av båten din.

  SEVEN SEAS
  LINKER
  Personvern preferanser
  Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.
  Verified by MonsterInsights