Her får du riktig foldepropell til din seilbåt

Vi fører foldepropeller av merket Flexofold, som er en dansk kvalitets propell. Flexofold sine propellere brukes som en del av det originale tilbehøret hos bl.annet: Beneteau, Hanse, X-Yachts, Dehler, Elan, Grand Soleil, J-Boats, Malö, Najad, Swan m.m
bestill propell

Spørsmål og svar for foldepropell

Kanskje har du en vanlig fast propell i dag som du tenker å oppgradere, eller kanskje du har en foldepropell/vridbar-propell fra før som du ikke er fornøyd med?

Hvordan velger jeg riktig foldepropell?

Dette baseres på type båt & motor samt fremdrifts-type (drev eller aksel). Enkelte ganger må man i tillegg også ha bekreftet vekt, utveksling m.m. Fyll ut skjema på denne siden så kan vi hjelpe deg med å finne riktig foldepropell til deg.

Hvilken foldepropell bør jeg ha?

I tillegg til å se på motortype/båttype når vi anbefaler propell, så kan vi også ta hensyn til kundens evt budsjett/behov. Kanskje kan du fint nøye deg med en 2-blads foldepropell som er en del rimeligere enn 3-blads versjon, men dette er også avhengig av båtens/motorens størrelse. For å få en kvalifisert og uforpliktende anbefaling fra oss, så fyll ut skjema her.

Jeg trenger ny foldepropell til seilbåten, kan dere hjelpe meg?

Ja vi kan hjelpe deg. Klikk her for å få hjelp til å finne ny propell til seilbåten.

Foldepropell

Vi finner ny foldepropell til seilbåten din.

Fyll ut vårt skjema med det du har av info og send inn til oss. Finn skjema her.

Vi gjør en vurdering basert på det du har skrevet, og du vil deretter få en kvalifisert anbefaling fra oss på det vi mener er den mest optimale propellen for deg og ditt bruk.
Du vil samtidig få pristilbud på anbefalt propell. Hvis vi behøver noe mer info av deg så tar vi kontakt
Hvis du ønsker å følge vår anbefaling og benytte deg av vårt tilbud, så kan du trygt vite at du får en foldepropell som produsenten selv har anbefalt til din båt/motor, og dette er noe vi kontrollsjekker i hvert eneste tilfelle for å være så sikker som mulig på at resultatet skal bli optimalt.

Flexfold foldepropell

Vi fører foldepropeller av merket Flexofold er en dansk kvalitetspropell, som er en dansk kvalitets propell. Flexofold sine propellere brukes som en del av det originale tilbehøret hos bl.annet:
Beneteau, Hanse, X-Yachts, Dehler, Elan, Grand Soleil, J-Boats, Malö, Najad, Swan m.m. Vi finner riktig foldepropell til din seilbåt
Propellen er utviklet på bakgrunn av lang erfaring med foldepropeller. Flexofold har lagt vekt på både å gi best mulig effekt under motor.
De møter IORs krav når det gjelder reagattaseiling. Foldepropell fra Flexfold skiller seg ut fra konkurrentene på grunn av den høye ytelsen, minimale vibrasjoner og lave motstand under seiling.
Propellen åpner seg ikke fullt ut i 90°, som gir større avstand mellom tuppen av bladet og skroget.
Dette, i tillegg til formen og nøyaktig avbalanseringen, reduserer foldepropellen vibrasjoner og støy.
Alle propeller leveres med kraftig polyuretanputer for å dempe smellet i det foldepropellen folder seg ut.

Flexofold CRUISING propell

Denne foldepropellen er den mest populære modellen til tur og kappseiling. Dette er på grunn av lav vannmotstand og høy effekt.
Bladarealet på hele 30% gir stor skyvkraft både fremover og akterover. Den spesielle bladprofilen arbeider stille og effektivt, og bladenes vekt og tyngdepunkt er nøye utviklet slik at foldepropellen gir maksimale stoppe og reverseringsegenskaper.
2-bladet Cruising leveres opp til 22″ med boss tilpasset de fleste akseler og drev.

Foldepropell 3- og 4-BLADET er turseilerens valg

Propellen er beregnet på båter der det er behov for stor skyvekraft, minst mulig vibrasjoner og lavest mulig vannmotstand under seiling. En 3- eller 4-bladet foldepropell vil takket være det store bladarealet gi en noe bedre virkningsgrad i motsjø enn det en 2-bladet foldepropell vil gjøre.
Bedre grep i vannet gir en hurtigere akselerasjon både fremover og bakover, noe som bedrer manøvreringsevnen. Der en 2-bladet foldepropell stopper båten på 1,5 båtlengde fra 7 knop vil en 3- eller 4-bladet Flexofold gjøre det på 1 båtlengde.
En nødstopptest, utført på en X-yachts 442, viste at båten stoppet og lå stille fra 8 knop på en båtlengde. 3-bladeren leveres med zinkanode som både hindrer korrosjon og beskytter fortanningen. Flexofold 3-bladet foldepropell leveres opp til 24”, og 4-bladet til 25” diameter.

Få en anbefaling og tilbud fra oss

VI HJELPER DEG MED Å FINNE RIKGIG PROPELL
Fyll ut propellsøkeren

Få tilbud fra oss

VALG AV PROPELL TIL BÅTEN

Propell er en maskindel som består av minst 2 propellblader. De fleste propeller har i dag enten 4 blader eller 3 blader. For at du skal få utnyttet båten etter ditt behov så bør du kjøpe propell etter hvordan du ønsker å bruke båten. Propellen må tåle antall hestekrefter som du har i motoren, i tillegg til vekten av båten din.

SEVEN SEAS
LINKER
Personvern preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.
Verified by MonsterInsights