Båtsesongen står straks for tur, har du vurdert å oppgradere til ny stålpropell?

Selv om viruset skaper litt spesielle forhold for de fleste om dagen så ser vi likevel fram til en fin båtsesong som straks står for tur.
bestill propell
propell

Sesongen er snart igang!

Har du vurdert ny stålpropell?

Valg av propell
Selv om viruset skaper litt spesielle forhold for de fleste om dagen så ser vi likevel fram til en fin båtsesong som straks står for tur.

Utenbordsmotor eller drev

Her kommer en liten tekst som kan være lurt å lese gjennom for alle som har båt med utenbordsmotor eller drev, og som på et eller annet tidspunkt kanskje vil få behov for å bytte ut og/eller oppgradere propellen sin, enten pga skade eller fordi man etterlyser høyere ytelse og bedre egenskaper på sin båt. Vi snakker da fortrinnsvis om ny  stålpropell , og da er det flere ting man må ta hensyn til hvis resultatet skal bli optimalt.
Man vil fort finne ut at det finnes en mengde forskjellige stålpropell-merker ute på markedet. Vi har bl.annet Apollo-Ballistic-Solas-Turning Point osv.

Noen merker kan være ansett som meget gode og andre vil være sett på som mindre bra, men hvorvidt en propellmodell er bra eller ikke har alt å gjøre med hvilken båt og motor den skal brukes til, og til dels også hva som er behov/bruksområde til den som bruker båten.

De aller fleste propellmerkene har visse egenskaper de er gode på å framheve så alt går ut på å finne den modellen som er riktig for akkurat deg.

I bunn og grunn finnes det få merker på markedet her til lands som kan betegnes som dårlige, men problemet ligger heller i at det det er altfor mange som bruker feil propellmodell på sin båt.
Vel og merke så må man ikke forveksle dette med valg av propelldimensjoner, for det er et helt annet tema, men vi snakker her om selve propellmerket/modellen, noe som er like viktig som å finne riktige dimensjoner hvis man vil ha et optimalt resultat.
Nesten alle merker har sitt bruksområde der de fungerer godt hvis man vet når man skal velge hva. Det samme når man har fått stadfestet hvilket/hvilke propellmerker som vil egne seg for et gitt oppsett. Da kan man deretter starte med å plukke ut passende dimensjoner.
Dette vil være en vanskelig oppgave for den vanlige mann i gata å finne utav selv. Men vi hjelper deg gjerne med dette hvis man tar seg noen sekunder for å fylle ut vår propellsøker.
Der får man en uforpliktende anbefaling slik at man kan bli veiledet på rett spor når det gjelder valg av stålpropell.

Hva blør jeg gjøre?

Beste framgangsmåte er å kontakte noen som har erfaring på dette området som kan veilede i riktig retning, og som aller helst kan gi en garanti bak den anbefalingen de gir.

Ta kontakt med oss for å få hjelp til å finne propellen som gir deg best glede av motoren din.

VALG AV PROPELL TIL BÅTEN

Propell er en maskindel som består av minst 2 propellblader. De fleste propeller har i dag enten 4 blader eller 3 blader. For at du skal få utnyttet båten etter ditt behov så bør du kjøpe propell etter hvordan du ønsker å bruke båten. Propellen må tåle antall hestekrefter som du har i motoren, i tillegg til vekten av båten din.

SEVEN SEAS
Linker

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Personvern preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.
Verified by MonsterInsights