Våre bestselgere

DEN AMERIKANSKE PRODUSENTEN “TURNING POINT” HAR LAGET EN NY RUSTRFI STÅLPROPELL SOM HETER “EXPRESS MACH-3” SOM ER BLITT VÅR BESTSELGER.
bestill propell
propell
EXPRESS MACH-3
En av våre bestselgere

DEN AMERIKANSKE PRODUSENTEN “TURNING POINT” HAR LAGET EN NY RUSTRFI STÅLPROPELL SOM HETER “EXPRESS MACH-3” SOM ER BLITT VÅR BESTSELGER.

EN PERFEKT STÅLPROPELL FOR DE SOM ØNSKER EN BEST MULIG ALL-ROUNDER TIL SIN BÅTMOTOR, UTEN AT DET GÅR PÅ KOMPROMISS AV NOE SOM HELST.

EXPRESS-PROPELLEN GIR EN EN PERFEKT KOMBINASJON AV GOD AKSELLERASJON, HØY HASTIGHET BÅDE PÅ CRUISING OG PÅ TOPP, DRIVSTOFFØKONOMI, LAVT STØYNIVÅ + GODT FESTE/GREP I VANNET.

DEN SELGES TIL EN OVERKOMMELIG PRIS SOM BARE LIGGER NOEN HUNDRELAPPER HØYERE ENN DE ALLER RIMELIGSTE MODELLENE PÅ MARKEDET, MEN SOM DEFINNITIVT GIR MER VALUTTA FOR PENGENE.

DETTE ER VÅRT FØRSTEVALG FOR DE SOM ØNSKER EN ALL-ROUNDER SOM GIR MAXIMAL UTNYTTELSE FOR PENGENE.

…”EXPRESS MACH-3″ SOM ER BLITT VÅR BESTSELGER.

EXPRESS-MODELLEN FINNES OGSÅ I 4-BLADS VERSJON KALT “EXPRESS MACH-4”. 4-BLADS UTGAVEN VIL SOM REGEL GI NOE LAVERE HASTIGHETER PÅ HØYT GASSPÅDRAG SAMMENLIGNET MED 3-BLADS UTGAVEN “MACH-3”, MEN 4-BLADEREN KAN VÆRE ET BRA VALG FOR DE SOM HELLER ØNSKER FOKUS PÅ FØLGENDE:

  • BEST MULIG RETNINGSTABILITET PÅ LAVE HASTIGHETER + BEDRE Å MANØVRERE, SÆRLIG I HASTIGHETER PÅ 2-8 KNOP. LETTERE Å LEGGE TIL BRYGGE, BAKKE MED OSV.
  • HOLDE BÅTEN OPPE I PLAN PÅ LAVERE HASTIGHETER ENN MED 3-BLADER. EKSTRA PROPELLBLAD GIR EKSTRA MOMENT OG MER LØFT I AKTERENDEN.
  • MAKSIMAL KRAFT I FRA STARTEN AV OG ENDA LETTERE OPP I PLAN. EKSTRA KJEKT HVIS MAN OFTE HAR MYE LAST ELLER ER LITT UNDERMOTORISERT OSV.
  • MINIMALISERE VIBRASJON/RESONANS/STØY SÅ MYE SOM ABSOLUTT MULIG.
  • MAKSIMAL STABILITET OG FESTE I HØY FART
våre bestselgere

FYLL UT “PROPELLSØKEREN” PÅ FORSIDEN ELLER RING OSS PÅ 46 79 64 44 SÅ VIL VI HJELPE DEG Å FINNE EN OPTIMAL PROPELL TIL DIN BÅT & MOTOR.

VISSTE DU AT PROPELLVALG KAN I STOR GRAD PÅVIRKE BÅDE MOTORENS OG BÅTENS YTELSER/EGENSKAPER?

EN OPTIMAL PROPELL KAN GI FØLGENDE:

-LAVERE FORBRUK

-HØYERE CRUISINGFART & TOPPFART

-BEDRE FESTE/GREP I VANNET (FORHINDRE AT PROPELLEN SLIPPER TAKET I VANNET)

-KOMME LETTERE OPP I PLAN/JOBBE STERKERE MED LAST OMBORD

-BEDRE RETNINGSTABILITET

-HOLDE BÅTEN I PLAN PÅ LAVERE HASTIGHETER

-BEDRE BAUGLØFT ELLER AKTERLØFT (ALT ETTERSOM HVA SOM BEHØVES)

GJERNE SPESIFISER FOR OSS HVILKE BEHOV SOM ER VIKTIGST FOR DEG, SÅ VI KAN FINNE DEN PROPELLEN SOM PASSER ALLER BEST. FYLL UT VÅR “PROPELLSØKER”, SÅ FÅR DU EN ANBEFALING AV OSS.

VALG AV PROPELL TIL BÅTEN

Propell er en maskindel som består av minst 2 propellblader. De fleste propeller har i dag enten 4 blader eller 3 blader. For at du skal få utnyttet båten etter ditt behov så bør du kjøpe propell etter hvordan du ønsker å bruke båten. Propellen må tåle antall hestekrefter som du har i motoren, i tillegg til vekten av båten din.

SEVEN SEAS
Linker

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Personvern preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.
Verified by MonsterInsights