Finn den optimale stålpropellen til din båtmotor

Visste du at en optimal propell kan påvirke nesten samtlige av båtens egenskaper? Ønsker man maksimal effekt og best mulig egenskaper så er det stålpropell som gjelder, så her hos oss er de først og fremst det man får anbefalt. Vi hjelper deg med å finne den stålpropellen som egner seg aller best for din båt og ditt bruk.
bestill propell

Spørsmål og svar for stålpropell

Hvilke fordeler kan jeg oppnå ved å bytte stålpropell?

En optimalisert stålpropell vil kunne forbedre nesten samtlige av båtens egenskaper, som f.eks båtens evne til å komme lett i plan, akselerasjon, marsjfart, toppfart, bensinforbruk, feste/grep i vannet, retning stabiliteten, baugløft m.m.
Propellvalget kan påvirkes avhengig av hvilke av disse egenskapene som er viktigst for deg og hva som evt. er mindre viktig. Klikk her for å få en anbefaling fra oss.

Hvordan beregner jeg stålpropell?

Kunsten å beregne riktig type stålpropell er noe som må baseres på båt og motortype, samt at man også bør ta hensyn til hva båten brukes til og hva som er behov/preferanser til de som bruker båten. Dette er noe som krever mye erfaring og bør settes bort til fagfolk, siden det er flere faktorer som spiller inn her enn hva folk tror. Letteste måte å få vår hjelp på er å fylle ut vårt enkle skjema ved å klikke her. Dette er helt uforpliktende.

Hvilken stålpropell bør jeg velge?

Det første man må finne ut er hvilket merke/modell som vil egne seg best, noe som er basert på antall blader, bladutforming, bladstørrelse osv, deretter må det kalkuleres riktige propell dimensjoner. Dette er noe som de fleste vil ha for lite erfaring og kunnskap til å klare selv, særlig hvis man ønsker å ha et best mulig resultat.
Derfor har vi laget et kort og enkelt skjema som man fyller ut, og deretter får man svar tilbake fra oss med det vi mener er den beste løsningen.

Jeg trenger ny stålpropell, kan dere hjelpe meg?

Ja, vi kan hjelpe deg. Klikk her for å finne skjema, så kan du få en kvalifisert anbefaling.

Stålpropell
propell

Ønsker du høyere fart og lavere forbruk? Vi kan finne optimal propell til deg.

Fyll ut vårt skjema med det du har av info og send inn til oss. Finn skjema her.

Vi gjør en vurdering basert på det du har skrevet, og du vil deretter få en kvalifisert anbefaling fra oss på det vi mener er den mest optimale propellen for deg og ditt bruk.
Du vil samtidig få pristilbud på anbefalt propell. Hvis vi behøver noe mer info av deg så tar vi kontakt
Hvis du ønsker å følge vår anbefaling og benytte deg av vårt tilbud så vil vi gi deg en garanti på at du skal oppnå et resultat som står i samsvar med det vi har lovet, slik at det blir et trygt og risikofritt kjøp for deg.

Valg av riktig stålpropell

Mange kjører rundt med feil propell uten å vite det, og som regel finnes det bedre alternativer enn den “originale” propellen som motoren blir levert med fra forhandler. Vår jobb er å finne riktig stålpropell basert på din båt/motor samt ta hensyn til dine behov.
En stålpropell er det absolutt beste materialvalget når du skal kjøpe propeller, og gir på alle måter bedre resultater enn propeller i aluminium. Forskjellen på disse kan lettest kjennes igjen ved at Stålpropeller er blanke, mens alu-propeller er farget (som regel hvit, grå eller sort)
Vi anbefaler at man investerer i en ny stålpropell for å få mest mulig kjøreglede og best mulig resulater.

Få en anbefaling og tilbud fra oss

VI HJELPER DEG MED Å FINNE RIKGIG PROPELL
Fyll ut propellsøkeren

Fyll ut vårt skjema med det du har av info og send inn til oss. Finn skjema her.

Få tilbud fra oss

Vi gjør en vurdering basert på det du har skrevet, og du vil deretter få en kvalifisert anbefaling fra oss på det vi mener er den mest optimale propellen for deg og ditt bruk.
Du vil samtidig få pristilbud på anbefalt propell. Hvis vi behøver noe mer info av deg så tar vi kontakt
VALG AV PROPELL TIL BÅTEN

Propell er en maskindel som består av minst 2 propellblader. De fleste propeller har i dag enten 4 blader eller 3 blader. For at du skal få utnyttet båten etter ditt behov så bør du kjøpe propell etter hvordan du ønsker å bruke båten. Propellen må tåle antall hestekrefter som du har i motoren, i tillegg til vekten av båten din.

SEVEN SEAS
LINKER
Personvern preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.
Verified by MonsterInsights